vrijdag, 26 mei Deur open: 20:00 Aanvang: 20:30 uur Prijs vanaf: €14,50 Locatie: Steck

Event afgelopen

Fiep + Queen's Pleasure

Double bill: Fiep+ Queens's Pleasure

vrijdag, 26 mei Deur open: 20:00 uur Aanvang: 20:30 uur Prijs vanaf: €14,50 Locatie: Steck

Drie voor de prijs van één! Drie? Zeker: Fiep + Queen's Pleasure + Jij helemaal uit je plaat gaan op fantastische songs! Dit is de avond voor post-punky, Britrock, pop, melancholisch Delft. Agh, wat maakt het ook uit: dit is gewoon zo'n Popdelft avond waar je bij wilt zijn. Dus waarom de stad uit als de beste bands gewoon naar jouw Prinsenstad komen?! Precies.

FIEP
Van post punky praatzang tot… FIEP indie noemen doet onvoldoende recht aan het vernuft, de fantasie en 'catchiness' van de songs. FIEP maakt energieke, positieve popsongs met een bite. Check bijvoorbeeld de single 'Nightshop'. Veerle Suzanna Driessen is de oprichter van de band die het eerste daglicht zag tijdens de Amsterdamse Popprijs 2021 waarvoor ze werd geselecteerd met slechts een paar demo’s op zak. Sindsdien is het hard gegaan. Finale Amsterdamse Popprijs, voorprogramma van o.a. Wet Leg en Ratboys, live-sessies bij 3voor12 en KINK en deelname Popronde 2022 als OORtalent, waar ze één van de meeste geboekte bands waren. Als klap op de vuurpijl de boeking op ESNS op 21 januari 2023! 

QUEEN'S PLEASURE

Queen’s Pleasure is een Britrockband uit Amsterdam. Gedreven door een compromisloos verlangen naar liefde klinkt het viertal als een eigentijdse mix van bands als Fontaines D.C., The Who en Blur. Met de power van de Ramones en de melancholie van The Smiths komt er een eigenzinnige ‘Wall of Sound’ op je af, precies wat je mag verwachten van een club postpubers. Op 24 september 2021 kwam hun album Words To Live By, Suits To Die In uit, deels opgenomen in UK en in Nederland en geproduceerd door Edd Hartwell (o.a. The Kooks, Jeff Beck) Met support in Nederland van radiostations 3FM en KINK en zelfs plays op BBC1 is de band meer dan klaar om live te spelen.


STECK is een podium, club én bar in de Kromstraat in Delft. Sinds de opening in 2015 is STECK uitgegroeid tot een zeer veelzijdig podium voor muziek in Delft en is zij onmisbaar geworden in het Delftse muzieklandschap. Vanaf het eerste uur zet STECK zich in voor samenwerking, talentontwikkeling en uiteenlopende inspirerende muzikale initiatieven.

STECK programmeert talentvolle popbands in uiteenlopende genres zoals pop, poprock, rock, electro-pop, funk en meer! Ontdek de talenten van morgen, laat je inspireren door bevlogen muzikanten die zich aan jóu willen voorstellen. De intieme zaal van STECK kent geen geheimen voor de muzikanten en haar bezoekers, enkel een verfijnd geluid, gebalanceerd licht en altijd de beste stembandensmeerders. Elke donderdag, vrijdag en zaterdag organiseert STECK de lekkerste clubavonden vanaf 24.00 uur. Achter de booth staan professionele DJ's die verschillende clubconcepten hosten.

Kromstraat 25
2611 EP Delft
www.steck.nl

Programma